• Adresa: Piața 1 Mai, nr. 4-5, Cluj-Napoca
  • Telefon: 0744-768-602

Sablare metale în Cluj-Napoca - Sablare Metalica - Sablare Cluj

Bun venit pe sablare-metalica.ro

Firma noastră, Coroziv Industrie SRL vă oferă o gama largă de servicii de sablare a suprafețelor și ansamblelor metalice. Activitatea noastră a început în anul 2019, ca urmare a deficitului de servicii de sablare din piața locală și datorită provocărilor întâlnite în industrie.

Misiunea noastră constă în acordarea unor soluții de cea mai bună calitate, ținând cont de constrângerile de timp ale clienților, iar seriozitatea și promptitudinea de care dăm dovadă să ajute la poziționarea superioară a activităților noastre față de concurență.

Ce ne recomandă

- Aparate de ultimă generație
- Forță de muncă calificată
- Consiliere tehnică gratuită
- Soluții adaptate cerințelor dumneavoastră
- Economisiți timp, energie și forță de muncă
- Prețuri competitive

Vezi serviciile noastre
Welcome banner Image

Echipa noastră profesionistă și calificată va încerca să vă îndeplinească toate cerintele în cel mai scurt timp și la o calitate superioară.

Footer Logo

De ce să ne alegi pe noi?

Putem răspunde aproape oricărei provocări în domeniul sablării industriale datorită personalului nostru calificat, cu expertiză vastă în acest domeniu, precum și datorită instalației de ultimă generație de care dispunem. Deținem o hală pentru sablare de dimensiuni mari, 8 x 5 x 3 m, precum și o cabină pentru lucrările ce nu necesita mult spațiu.
  • Echipament de ultimă generație
  • Prețuri accesibile
  • Hală de sablare
    8 x 5 x 3 m
  • Personal calificat